چگونه بسته بندي اثاثيه منزل را انجام دهيم؟


بسته بندي لوازم منزل يکي از مهمترين مراحل هر اسباب کشي و باربري است که عدم دقت در آن موجب خسارات سنگين به اسباب و اثاثيه شما خواهد شد.بسته بندي وسايل براي اسباب کشي اگر به درستي انجام شود بخش بزرگي از کار اسباب کشي انجام شده است.


در اين مقاله در خصوص بسته بندي اثاثيه منزل مانند نحوه بسته بندي مبلمان و نحوه بسته بندي وسايل براي اسباب کشي توضيحات مفصلي ارائه شده است.معمولا شرکت هاي باربري و افراد متخصص کار بسته‌ بندي را انجام مي‌دهند. آن‌ها تجربه و امکانات لازم براي بسته‌ بندي خوب را در اختيار دارند به طوري که حين حمل و نقل لوازم مشتريان مراقبت هستند که کمترين آسيب ممکن به اثاثيه منزل و يا لوازم اداري آن‌ها وارد شود.


 


بسته بندي وسايل منزل و اسباب کشي منزل ، تجربه اي متفاوت از فعاليت هايي است که تاکنون با ميل و اشتياق به انجام آنها پرداخته ايد چون اصلا شباهتي به ديگر برنامه ريزي هايي که براي فرآيند جابه جايي کرده ايد ندارد و نمي توانيد در برنامه ريزي هاي خود به سرعت آن را تمام شده فرض کنيد. فرآيند بسته بندي، يک فرآيند کامل است که براي درک مفهوم آن، مي توان آن را حتي به عنوان فرآيندي جدا از برنامه اثاث کشي در نظر گرفت.


متاسفانه، مهم ترين ويژگي اي که فرآيند دشوار بسته بندي اثاثيه را متمايز از ديگر فعاليت ها مي کند زمان نسبتا طولاني اي است که بايد به اين فرآيند اختصاص داده شود. تجربه نشان داده که بسته بندي وسايل خيلي زود بايد پس از تصميم به جابه جايي شروع شود و تا صبح روز جابجايي همچنان ادامه مي يابد.


 


بسته بندي اثاثيه منزل


 


توصيه هاي قبل از بسته بندي اثاثيه منزل



  1.  قبل از انجام هر اقدامي يک ليست از کارهايي که بايد انجام شود . با حفظ ترتيب و زمان بندي و همچنين لوازمي که بايد جابه جا شود را برروي کاغذ يادداشت کرده و سپس مرحله بسته بندي اقلام ريز و درشت را آغاز کنيد .

  2.  براي بسته بندي وسايل خانه يا محل کارتان براي انجام اسباب کشي به لوازمي مانند : کارتن و جعبه هاي ضخيم مقوايي در اندازه هاي مختلف ، چسب نواري محکم و پهن ، پارچه  براي بسته بندي رختخواب ، منگنه، برچسب هاي رنگي ، پلاستيک هاي حباب دار مخصوص بسته بندي شکستني ها ، ماژيک درشت مشکي يا آبي و قرم ، رومه باطله و يا کاغذ بسته بندي ، ضربه گير و … نياز داريد که ميتوانيد اين لوازم را از فروشگاه هاي مخصوص اين کار تهيه کنيد.

  3.  پيش از بسته بندي وسايلي که نياز به شستشو و نظافت دارند را شسته و يا پاک کنيد. البته اين مسئله در مورد ظروف مصرفي مثل ليوان ها، آئينه، کريستال ها و امثال اينها بايد به صورت مجدد در محل جديد نيز انجام گيرد .

  4.  پيش از بسته بندي خرده ريزها و قرار دادن آنها در جعبه يا کارتن ، تعداد آنها را شمارش کنيد ، تا آمار درستي از وسايلتان قبل از حمل و جابه جايي آن ها به محل جديدتان داشته باشيد .

  5.  به منظور جلوگيري از کثيف شدن فرش و به خصوص ريشه هاي آن به هنگام جابه جايي، ابتدا پارچه اي را در قسمت ريشه ها به صورت دولا به گونهاي قرار دهيد که ريشه در بين دو لايه پارچه واقع شود، سپس فرش را با پارچه لوله کنيد. در نهايت اگر پارچه بزرگ ديگري در دسترس داريد، به دور فرش لوله شده نيز بپيچيد.

  6.  اگر مبلمان شما داراي روکش پارچه اي است، پيش از بسته بندي کردن آنها همه مبل ها را با روکش مخصوص شان بپوشانيد .

  7.  اشيا و کالاهاي قيمتي (طلا ، جواهرات ، اوراق بهادارو… ) را در پروسه اسباب کشي وارد نکنيد و حتما قبل از اسباب کشي به منزل يکي از نزديکانتان برده تا مراحل انجام اسباب کشي به پايان برسد .


 


 


بسته بندي اثاثيه منزل


 


نکات مهمي که در بسته بندي اثاثيه به آن بايد توجه کنيم


 


دسته بندي وسايل در اسباب کشي


وسايل آشپزخانه خود به چند دسته مهم تقسيم مي‌شود.يکي از اين دسته‌ها مهم شامل ظروف شکستني است. اين ظروف معمولاً از حساسيت بيشتري به خصوص براي خانم خانه برخوردار است. اين وسايل شکستني بايد به نحوي بسته بندي شوند که کمترين آسيب به آن‌ها برسد. بر اساس آنچه کارشناسان مي‌گويند، چند قانون يکسان و کلي در مورد بسته بندي وسايل شکستني در منزل وجود دارد که عبارت‌اند از :


 


 انتخاب مکان مناسب و دور از رفت آمد براي بسته بندي


بر اساس نظر افراد حرفه‌اي در زمينه بسته بندي، معمولاً بسته بندي وسايل شکستني بايد در مکاني انجام شود که رفت و آمد کمتري دارد. مثلاً شمارگرهاي آشپزخانه و يا ميزهاي غذاخوري بزرگ ک از سطح زمين فاصله دارند به شرطي که محل قرارگيري آن‌ها درو از رفت و آمد باشد. چون اگر نزديک راهرو رفت و آمد قرار داشته باشد، ممکن است افراد با عبور و مرور به آن‌ها تنه بزنند و اين امر باعث شکستن و آسيب ديدن اين وسايل شود.


 


 دور نگه داشتن وسايل از گرد غبار


بهتر است بسته بندي اين وسايل درو از مکان‌هايي باشد که در مجاورت در ورودي يا پنجره هستند. چون معمولاً گرد و خاک از اين ورودي‌ها وارد ساختمان مي‌شود و باعث مي‌شود که روي اين ظروف که قرار است بسته بندي شوند گرد و خاک بنشيند. و مهم است تا موقع فرا رسيدن باربري موارد انجام شود.


 


 تهيه تعدادي کارتن در اندازه متوسط و کوچک


اولاً در بسته بندي اسباب و اثاثيه نياز به تعداد کارتن زياد است. از طرفي براي بسته بندي وسايل شکستني بهتر است از کارتن‌هاي متوسط و کوچک استفاده کنيد که حمل و نقل آن‌ها ساده‌تر باشد. همچنين بهتر است اين کارتن‌ها را سنگين نکنيد. يعني تعداد ظروف کمتر را در تعداد کارتن بيشتري قرار دهيد. چون سنگين شدن کارتن‌ها باعث پاره شدن آن‌ها در حين حمل و نقل مي‌شود.


 



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : بندي ,بسته ,وسايل ,انجام ,اسباب ,منزل ,بسته بندي ,بندي وسايل ,بندي اثاثيه ,اثاثيه منزل ,وسايل شکستني ,بندي وسايل شکستني
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جهان فیلم عمران و ساخت و ساز معماری کسب درآمد اینترنتی روانشناسی مثبت گرا کادیلاک رکوردز دانلود آهنگ جدید افکار ذهن خشمگین علی شیرازی دوربين هاي ديجيتال